Covid-19 & Lunch van huis

Beste Lezer,

De afgelopen weken waren voor ons allen bijzondere weken. Vol met onzekerheid, onrust en nieuwe uitdagingen voor alle bedrijven in Nederland en de rest van de wereld. Eén ding is voor ons zeker; Het kantoor zal hierna er anders uitgaan zien. Wanneer en hoe dat is nog onzeker. Misschien gaan wij wel massaal thuiswerken of kunnen wij nooit meer in een traditioneel buffet lunchen. Ook voor ons bedrijf heeft dit een enorme invloed en veel onzekerheid gebracht. Via dit bericht vertellen wij jullie graag meer over de toekomst en wat jullie van ons mogen en kunnen verwachten. Het goede nieuws is in ieder geval, wij blijven ons inzetten voor lunchend Nederland!

Lunch van huis in de toekomst

Ons bedrijf staat op dit moment stil. Iedereen werkt thuis en als iedereen weer naar kantoor gaat dan zal lunchend Nederland er anders uitzien. Geen rijen meer voor de lunch, anderhalve meter afstand en zo min mogelijk contact met spullen die door meerdere personen worden aangeraakt. Misschien zal nog maar 40% van alle collega’s dagelijks op kantoor zijn en dat heeft een enorme invloed op de bestelling van de lunch. Lunch van huis gaat daarom veranderen en zich voorbereiden op de toekomst;

  • Meerdere lunchoplossingen aanbieden, dan alleen de buffetlunch (denk aan belegde broodjes, geportioneerde salades en warme geportioneerde maaltijden)
  • Maatwerk oplossingen voor bedrijven creëren. Elke lunchbehoeften zal unieker worden.
  • Waarborgen van de anderhalve meter lunch

De komende weken zullen wij hieraan werken en wij staan te trappelen om weer onze lunch te mogen brengen. Het zal vooral maatwerk zijn en wij komen dan ook graag met een voorstel op basis van jullie wensen. Dus denken jullie langzaam weer eraan om weer terug te gaan naar kantoor, dan horen wij het graag!

Bites & Bottles

De afgelopen weken zijn wij naast Lunch van huis begonnen met Bites & Bottles. Online bieren, wijnen, frisdranken en borrel/proefpakketten bestellen. (deels omdat ons bedrijf ineens naar bijna 0% omzet is gegaan, deels om onze horizon te verbreden en deels om ook tijdens deze crisis toch omzet te genereren). Inmiddels hebben wij ook een leuk pakket aan mooie pakketten, zoals borrelpakketten, proefpakketten etc. Zowel standaard als op maat. Denken jullie dus aan een gezamenlijke vrijdagmiddagborrel? Of een cadeau voor de medewerkers? Dan helpen wij jullie hier graag bij. Alle prijzen op de website zijn inclusief btw. Met het bestellen helpen jullie zowel Lunch van huis als Bites & Bottles! https://bitesandbottles.nl/

Tot zover de update. Ik hoop dat iedereen binnen jullie team gezond is en blijft! Veel sterkte en succes de komende periode. Hopelijk zien we elkaar snel weer op 1,5 meter afstand!