Waarom?

We leveren een lekkere en gezonde lunch tegen een betaalbare prijs. Doordat we op één centrale plek produceren hebben we controle over de kwaliteit van de lunch. En de producten? Die produceren we ook vanuit onze eigen keuken. Geen kant en klare potjes, maar ambachtelijke en huisgemaakte producten. Wij regelen dat de lunch klaarstaat en dat daarna alles weer word opgehaald.

En omdat we niet aanwezig zijn voor, tijdens of na de lunch houden we de kosten laag en betaal je alleen voor de kwaliteit. De Buffetboxen zijn speciaal ontworpen voor een mooie presentatie. Zo hoef je zelf niks meer klaar te zetten of op tafel te zetten. Lunch van huis is ontstaan vanuit de behoefte voor een gezonde, lekkere lunch, maximale service, maar wel tegen een zeer scherp tarief.

Als bedrijfscateraar begrijpt Lunch van huis dat jij de beste lunch wilt tegen de beste prijs. Jij wilt betalen voor de kwaliteit en het product en niet voor alles eromheen. Zoals personeelskosten of provisies.  Lunch van huis brengt het beste van twee werelden samen. Je hebt dus een volledige oplossing in huis voor de best mogelijke prijs-kwaliteitsverhouding.

Het zijn onze Buffetboxen en service die het verschil maken. We leveren geen personeel op locatie, maar zorgen ervoor dat alles klaarstaat en word opgeruimd. Eventueel bieden we zelfs een zelfscankassa zodat medewerkers hun lunch direct kunnen afrekenen.

De producten van Lunch van huis komen uit onze eigen keuken en worden dagelijks vers bereid. Ambachtelijk pure lekkernijen.

We maken onze eigen jam en hagelslag met verse ingrediënten, stellen onze eigen salades samen en maken onze eigen soepen. Alles met één doel: een smaakvolle lunch serveren.

Wat we wel inkopen wordt uiterst voorzichtig geselecteerd. Alleen de beste producten tegen de beste prijs-kwaliteitverhouding, zonder onnodige toevoegingen. Het liefst duurzaam en biologisch en, waar mogelijk, direct van de boer uit de regio.

Onze pure chocoladehagelslag maken we bijvoorbeeld van een chocoladereep. We smelten cacaoboter, cacaopoeder, poedersuiker en vanille, waar we een reep van maken. Vervolgens schaven we deze reep tot heerlijke hagelslag. Onze pindakaas bevat alleen ongezouten pinda’s, pindaolie en een klein beetje zout. En het recept voor onze jam? Die komt uit moeders keuken!

 

Onze lunch wordt zonder onnodige toevoegingen bereid en we serveren geen ongezonde snacks. Lunch van huis weet daarom ook precies wat we serveren. Het bedrijfsrestaurant kan bijdragen aan de gezondheid en levensstijl van de medewerkers. Een gezonde lunch kan de productiviteit ook bevorderen.

We werken dagelijks aan een reductie van suikers en een goede voedingsbalans op basis van de schijf van vijf.

Groente en fruit

De saladebar van Lunch van huis is rijkelijk gevuld met verse en gezonde groentes, meerdere toppings en natuurlijke dressings.

Smeer- en bereidingsvetten

We serveren alleen natuurlijke roomboter of margarine van plantaardige oliën en vetten. Smeer- en bereidingsvetten zijn slechts een klein onderdeel van ons assortiment.

Vis, peulvruchten, vlees, ei, noten en zuivel 

Het assortiment van Lunch van huis bevat naast kaas en vleeswaren ook spreads, verse eieren, zuivel en huisgemaakte pindakaas.

Brood, graanproducten en aardappelen 

Tarwebloem, water, gist en een beetje zout. Dat is de basis van ons brood. Geen zin in brood? In onze saladebar vind je alternatieven zoals pasta’s en aardappelen.

Dranken

Huisgemaakte limonades en ice tea. Omdat we deze dranken zelf maken bevatten ze ongeveer 70% minder suiker dan sinaasappelsap of appelsap. Lekker, vers en gezonder dan uit een pak of fles.

Lekker eenvoudig! Mooie en pure producten die dagelijks weer zorgen voor een heerlijke lunch. Wij gaan voor ambachtelijke producten en niet voor kant en klare A-merken. Een dagelijks afwisselend en volledig assortiment maar dan niet onnodig uitgebreid.

De lunch en het assortiment zijn van alle gemakken voorzien en van een hoge kwaliteit. Voor elk wat wils en aangepast op de behoeften van de lunchgebruiker.

We houden van korte lijnen en snel schakelen! Dat houdt de communicatie eenvoudig en we zijn bereikbaar via verschillende kanalen. Wil je per week of per maand een overzicht met de kosten en de aantallen? Alles is mogelijk.

Vanaf 3,75 per persoon per lunch. Een perfecte standaard voor de lunch en naar wens aan te passen. Extra’s zijn ook los te bestellen en per dag af te wisselen. Vrijdag liever geen soep maar op dinsdag wel? Geen probleem. Zo blijven we betaalbaar en van een goede kwaliteit.

Bezorgkosten van onze buffetboxen zijn € 15 (breng=en haalservice).

Centraal produceren heeft veel voordelen. Zo houden we bijvoorbeeld de personeelskosten laag en kan Lunch van huis die bespaarde kosten weer investeren in de inkoop van goede ingrediënten. Ook investeren we heel veel in ambachtelijkheid en maken we het liefst al onze producten zelf. Dus maken we niet één, maar vijftig potten jam op één moment voor onze lunchgasten. Zo creëren we inkoopvoordelen en voorkomen we voedselverspilling.

 

Meer weten? Wij komen graag met jou in contact. Klik hier